Skådespelare

Peter har varit skådespelare i nästan fyrtio år. Just nu är han aktuell i sin prisvinnande roll som pappan i Lantisar av Backa Studios. Se den på till exempel SF Anytime.

Författare

Nu är Peter högaktuell med sin debutroman Fragment (som om vi aldrig fanns). Ges ut av Tegar Förlag och du kan köpa den på Bokus eller Adlibris.

Regissör

Peter har med framgång regisserat den svenska dialogen till många storfilmer från bland annat Disney/Pixar, Dreamworks och Sony Pictures. Hösten 2020 kommer han också att undervisa i att gestalta med röst och tal på Stockholms Dramatiska Högskola.

Fotograf

Att fotografera är mer än en hobby för Peter, det är en passion och hans intresse för människor gör honom till en fantastisk porträttfotograf men han trivs lika bra ensam med kameran, stativet och landskapet.

Facebook:

2 days ago

Peter Sjöquist

Foton från tidslinjen ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Peter Sjöquist

För det första är det en otrolig känsla att överhuvudtaget få sin roman utgiven. Att så många sen köper den är helt ofattbart fantastiskt 💫🤗 Tack alla 🙏

#Repost @tegarforlag
・・・
Utlottning!

Nu får alla som köper ett personligt signerat exemplar av @petersjoquist's debutroman Fragment (som om vi aldrig fanns), möjlighet att vinna ett fint pris.
Alla som redan hunnit köpa deltar självklart i utlottningen.
Beställer gör du enkelt på: info@tegarforlag.se. Pris: 170 :- + frakt (59:- inrikes, 99:- övriga världen)

1:a pris
Bilden ”The Lighthouse” av Peter Sjöquist som han använt till sin romans omslag. 50 x 40 cm, signerad och numrerad xx/20. Inramning ingår ej. (värde ca. 1 700:-).
-
2:a pris
Härligt strandpaket med fyra böcker utgivna av @tegarforlag. Lättburet med förlagets egen kasse. (värde ca. 625:-)
-
3:e pris
DVD med prisvinnande filmen Lantisar. Filmen har vunnit pris som bästa svenska och nordiska film på festivaler. Peter Sjöquist vann dessutom pris som bästa skådespelare på @vasterasfilmfestival 2019 (värde ca. 149:-).
-
#petersjoquist #tegarforlag #writer #actor #publishinghouse #publisher #bokrelease #boktips #bokslukare #boknörd #älskaböcker #bookinstagram @bettan_bokprataren @systrarnaboktokiga @ninasbokhylla
@boktanten#@ewalottananfeldt_
... See MoreSee Less

View on Facebook